Regional SCRUM GATHERING South Africa 2017 Program 2017-08-29T07:47:47+00:00
DAY 1
DAY 2

07:30 – 08:30

Lean Coffee with Joshua Lewis

08:00 – 09:00

Registration

09:00 – 10:30

Welcome & Keynote (1.5 hrs)

Opening Keynote: Mike Burrows – Managing change in the 21st century: what we know & where we must do better

10:30 – 10:45

Tea Break (15 Minutes)

10:45 – 11:30

Verna van Schaik

Shifting into an Agile Mindset – Practical Tools for Scrum Masters & Coaches

Justin Kotze

Love your Product Owner

Gavin Stevens

10 ways to help your scrum team – a PO perspective

11:30 – 11:45

Tea Break (15 Minutes)

11:45 – 12:30

Mary Thorn

The T-Shaped Scrum Team: Get in Shape for Your Future

John Le Drew

Swearing, Nudity and Other Vulnerable Positions

Catherine Holland

Continuous Improvement starts with YOU!

12:30 – 13:45

Lunch (75 Minutes)

13:45 – 15:15

Jay-allen Morris & Sam Laing

Building blocks for effective retrospectives

Yogini Moodley & Karen Greaves

Your Agile Transformation Superpower – INFLUENCE

Joshua Lewis & Louise Perold

Collaborative Exploration and Specification

15:15 – 15:30

Tea Break (15 Minutes)

15:30 – 17:00

Sam Laing & Karen Greaves

The Agile Coaches Workshop

Steve Holyer

5 Repeatable Steps to Meet Your Customer — Continuously

Regina Martins

Escape! The Curse Of The Temple – Learn How To Collaborate Like Indiana Jones

17:00 Onwards

Sponsored Drinks (Sponsor still to be anounced)

07:30 – 08:30

Lean Coffee with Joshua Lewis

09:00 – 10:00

Keynote: Joanne Perold

10:00 – 10:15

Tea Break (15 Minutes)

10:15 – 11:00

Joakim Sundén

How things don’t quite work at Spotify and how we’re trying to solve them

Stephen de Villiers Graaff

Don’t Scale Agile… Descale your Organisation!

Pawel Kaminski

“Believe in what your users believe” lessons learned from creating 20 delightful startups in one year

11:00 – 11:15

Tea & Move

11:15 – 12:45

Pavel Dabrytski

Psychology of Coaching: Understanding Science of Change

Alison Gitelson

Accountable. Who me?

Justin Kotze & Regina Martins

Sometimes Scrum seems strange

12:45 – 13:45

Lunch

13:45 – 15:15

Alistair Sloley

Liberating Structures… 36 tried and true facilitation techniques to amp up your org’s collaboration

Louise Perold & Ozwell Chihwayi

Cultivating a critical thinking mindset

Dana Pylayeva

Gamifying DevOps with Lego and Chocolate Game

15:15 – 15:30

Tea Break (15 Minutes)

15:30 – 17:00

Closing Keynote: Klaus Leopold “Business Matters”

Closing & Thanks (30 min)